Bemutatkozás

Home > Home

Bemutatkozás

Lénárt Imre Pete Gábor

Ketten – Lénárt Imre és Pete Gábor – hoztuk létre az MI-elemzéseken alapuló cégünket, a Lenart and Pete LLC-t. A két alapító közül Lénárt Imre egy évtizedig több egyetemen tanított matematikát-statisztikát, elemzést és modellezést, tíz évet töltött vezető amerikai multinacionális pénzügyi vállalatoknál (például az MSCI-nél és a Morgan Stanley-nél) és a Magyar Nemzeti Banknál. Erre a tapasztalatra építve öt éve sikeresen működteti saját vállalkozását, amely matematikai és statisztikai modellek felhasználásával nyújt tanácsadási és kutatási szolgáltatásokat. Jelenleg a doktori disszertációján is dolgozik, amely a mesterséges intelligencia módszereinek mélyelemzésre való felhasználására összpontosít. A másik alapító – Pete Gábor –, aki nem csak egy partner cégnél; gazdag tudással és 20 éves pénzügyi befektetési, üzleti stratégia, továbbá rendszer tervezési tapasztalattal rendelkezik. Ketten kiváló párost alkotva képesek Önnek a legjobb szolgáltatást biztosítani.

Miben tudunk segíteni Önnek? A Big Data és az MI erejét állítjuk az Ön szolgálatába!

A Big Data és a mesterséges intelligencia elválaszthatatlanul összekapcsolódik: A Big Data hatalmas mennyiségű információt szolgáltat a mesterséges intelligencia algoritmusai számára, amelyekből tanulhatnak, és ezáltal javítják döntéshozatali és előrejelző képességeiket. Ezzel párhuzamosan a mesterséges intelligencia megkönnyíti a Big Data-n alapuló adatelemzést, értelmet adva az összetett, strukturálatlan adathalmazoknak. Ez a szimbiózis lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy értékes betekintést nyerjenek, optimalizálják a műveleteket és személyre szabott felhasználói élményeket hozzanak létre, forradalmasítva az ipart, a kereskedelmet és a szolgáltatást.

  • Előrejelzés

Vállalatunk örömmel kínál innovatív AI-megoldásokat, amelyek az Ön üzleti sikerének előmozdítására vannak szabva. Fejlett AI-rendszerünk lehetővé teszi a pontos kereslet-előrejelzést, elemzi a készletszinteket, a termelési képességeket és a logisztikai adatokat az erőforrások elosztásának és a készletgazdálkodás optimalizálása érdekében, támogatja a Just-in-Time módszereket, és megakadályozza a készletkimaradásokat, hogy mindig pontosan akkora raktárkészlete legyen, amekkorára szüksége van. Mindezt a regionális és időszaki jellegzetességek – mint csúcsidőszakok, a különleges események és szezonális hatások – figyelembevételével.
Modelljeink képesek szegmentálni az ügyfélkörét, megérteni az egyedi igényeket, és segítenek a marketingstratégiák személyre szabásában. A mesterséges intelligencia segítségével előre jelezhetjük az ügyfelek elvándorlását, így proaktívan bevonhatja és megtarthatja felhasználóit. Továbbá személyre szabott termékjavaslatokat generálhatnak az ügyfelek számára, növelve ezzel az értékesítési bevételt.
Az ügyfelek írásos véleménye, visszajelzései alapján rendszerünk azonosítani tudja az ügyfélhangulati trendeket, és azok elemzésével rámutathat az erős és gyenge pontokra akár vásárlói csoportok szerint kimutatva azok alakulását. 
A mesterséges intelligencia többféleképpen is optimalizálhatja a munkaerő elosztását. Először is, a prediktív analitika lehetővé teszi a munkaerőigény pontos előrejelzését és a hatékony munkaerő-felvételi terveket. Másodszor, a mesterséges intelligencia automatizálja a rutinfeladatokat, felszabadítva az emberi erőforrásokat az összetettebb munkákra. Harmadszor, a mesterséges intelligencia biztosítja, hogy a feladatokat az egyéni kompetenciák alapján osszák ki, maximalizálva a termelékenységet. Végül pedig a mesterséges intelligencia támogatja a munkaerő-elosztás valós idejű kiigazítását, gyorsan és hatékonyan alkalmazkodva a kereslet váratlan változásaihoz.

  • Szcenárióelemzés

A különböző forgatókönyvek létrehozásával és elemzésével a szervezetek felkészülhetnek a különböző helyzetekre való hatékony reagálásra. Pl. Egy vállalat meg akarja tervezni a következő évi költségvetését. Különböző forgatókönyveket vehetnek figyelembe. Ilyen lehet például a beszállítói árak változatlanságát, 10%-os, 20%-os emelkedését. Vagy akár a piaci részesedés csökkenése, változatlansága, növekedése. Továbbá lehetőség van ezek kombinációinak modellezésére is. Az elemzés alapján a vállalat ennek megfelelően tervezheti meg költségvetését.
A szcenárió elemzés lehetővé teszi az Ön számára, hogy előre lássa a különböző lehetséges kimeneteleket és felkészüljön rájuk. Igazi ereje nem abban rejlik, hogy egyetlen esemény különböző kimeneteleit modellezzük, hanem két, három vagy akár még több esemény együttes eredményeit szimuláljuk, így találva olyan optimumponto(ka)t, melyek Önt olyan információ birtokába juttatja, hogy képes lesz meghozni az üzlet szempontjából legjobb döntést, amivel a fenyegetéseket elkerülheti, a lehetőségeket pedig maximálisan kihasználhatja.

  • Válságkezelés

Előfordulhat, hogy cége alulteljesít, részvényeinek árfolyama csökken, és Ön nem érti, mi történik. Számíthat ránk. Feltárjuk a bizonytalanságokat, mélyen beleássuk magunkat a vállalkozásába, diagnosztizáljuk a problémákat, és átfogó megoldásokat kínálunk. Célunk nem csupán a helyreállítás, hanem az is, hogy vállalkozása ismét növekedési pályára álljon.

  • Adatvizualizáció

A legalaposabb elemzés, a legpontosabb előrejelzés sem ér sokat, ha nem sikerül azt megfelelően tálalni. Természetesen erre is kínálunk Önnek megoldást. 
Az adatvizualizációs technikák felhasználásával létrehozhatunk Önnek egy interaktív műszerfalat, amely átfogó képet adhat a vállalata bármely aspektusáról. Az MI-algoritmusok elemzik az értékesítési adatokat, kiszámítják a trendeket, mintákat és a különböző tényezők közötti összefüggéseket; azonosítják az egyes vásárlói csoportokat, kimutatják azok jellemzőit; KPI-okon keresztül elemzik hogyan teljesítenek a vállalatának egyes részlegei, sőt akár az egyes alkalmazottak. Ezeket az eredményeket pedig a BI rendszerek felhasználóbarát módon tárják Önök elé, hogy gyorsan megragadják a kulcsfontosságú felismeréseket és megalapozott döntéseket hozzanak.
Az MI-alapú műszerfal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy interakcióba lépjenek az adatokkal, a konkrét részletekbe le(l)ássanak, és felfedezzék az adatok különböző dimenzióit. A felhasználók az adatokat meghatározott kritériumok alapján szűrhetik, például kiválaszthatnak egy adott régiót, időszakot vagy termékkategóriát, és valós időben megfigyelhetik a megfelelő változásokat a megjelenítésekben. Ez lehetővé teszi számukra, hogy adatvezérelt döntéseket hozzanak, azonosítsák a fejlesztendő területeket, és optimalizálják értékesítési stratégiáikat.
Az AI által támogatott vizualizációk lehetővé teszik a vállalatok számára az összetett adatok gyors megértését, csökkentve a kézi elemzésre fordított időt és gyorsabb döntéshozatalt tesznek lehetővé.

A legmodernebb matematikai-statisztikai és mesterséges intelligencia módszerekkel támogatott szolgáltatásaink segítenek Önnek optimalizálni üzleti folyamatait, megérteni és felkészülni a különböző jövőbeli lehetőségekre és fenyegetésekre, felismerni a piaci igényeket és trendeket, hogy Önt soha ne érje meglepetés, és vállalkozása a lehető legjobban teljesítsen.
A Lenart and Pete LLC-t választani azt jelenti, hogy olyan partnerséget választ, amely elkötelezett az Ön sikere mellett. Nem csak abban vagyunk jók, amit csinálunk, hanem mi vagyunk a legjobbak. Velünk az Ön oldalán az Ön vállalkozása nemcsak készen áll a sikerre, hanem arra is hivatott, hogy sikeres legyen. Csatlakozzon hozzánk, és alakítsuk együtt vállalkozásának jövőjét.

 

Kapcsolat